Wat zijn de ontwikkelingen voor Lastmile.info sinds de laatste update?

Achter de schermen wordt door de developers flink doorgewerkt aan Lastmile.info. Sinds de vorige update is het inmiddels mogelijk om hoogte-, breedte-, lengte-, gewichts- en algehele restricties in de buurt van een locatie te bekijken (mede mogelijk gemaakt door TomTom). Handig voor het in detail plannen van een route richting een locatie!

Laatste nieuws website Lastmile.info

De eerste locaties met first en last mile instructies worden in het data model OTM5 via DefLog naar de testomgeving van de website Lastmile.info gesynchroniseerd. Dit is momenteel nog niet publiekelijk beschikbaar. Zodra dit mogelijk is laten we u dit weten via deze website en de Lastmile.info nieuwsbrief.

Wilt u ook de beste last mile voor uw locaties bekendmaken?

Dat kan! Met Lastmile.info is het straks mogelijk om met alle belanghebbenden de meest veilige, duurzame en efficiƫnte first en last mile routes voor locaties te delen. Bent u bijvoorbeeld een retailer met locaties in stedelijke gebieden waar restricties gelden zoals venstertijden? Of is de route naar uw locatie lastig aan te rijden voor vrachtwagens? Houd deze website dan in de gaten of neem contact op met Simacan, telefoon 033 887 4000, mail info@simacan.com.


Consortiumpartners

Facilitators en supporters